Glen Helen National

LocationGlen Helen Raceway - San Bernardino, CA
TimeMay 27, 2017

Schedule

Thursday

1 pmMedia Day - Pro Riders available for interviews
2 pmMedia Day - Pro Riders on track * Invite Only

Friday

9 amSemi Truck Parking, Paddock Opens
9 am - 5 pmWill Call
9:30 amPrivateer Parking
2 pm - 3 pmTech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class
3 pm - 5 pmTech Inspection for Remaining Riders

Saturday

7 am - 2 pmWill Call
7:30 amMandatory Riders Meeting
7:45 amChapel Service
8:15 am - 8:30 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:35 am - 8:50 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:55 am - 9:10 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:10 am - 9:25 amTrack Maintenance
9:25 am - 9:30 am250 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
9:30 am - 9:45 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
9:50 am - 9:55 am450 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
9:55 am - 10:10 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
10:15 am - 10:20 am450 Class Grp B Start Practice - 5 minutes
10:20 am - 10:35 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
10:40 am - 10:55 amTrack Maintenance
11 am - 11:10 amTwo Stroke Practice
11:15 am - 11:30 am250 Consolation Race
11:30 am - 11:50 am450 Consolation Race
11:55 am - 12:15 pmTwo Stroke Race
12:30 pm - 1 pmOpening Ceremonies
1 pm - 1:10 pm250 Class Sight Lap
1:10 pm - 1:45 pm250 Class Moto #1
1:45 pm - 2 pmPodium Interviews
2 pm - 2:10 pm450 Class Sight Lap
2:10 pm - 2:45 pm450 Class Moto #1
2:45 pm - 2:55 pmPodium Interviews
3 pm - 3:10 pm250 Class Sight Lap
3:10 pm - 3:45 pm250 Class Moto #2
3:45 pm - 4 pm250 Class Winners Circle
4 pm - 4:10 pm450 Class Sight Lap
4:10 pm - 4:45 pm450 Class Moto #2
4:45 pm - 5 pm450 Winners Circle
5 pm - 5:30 pmPress Conference