Ironman National

LocationIronman Raceway - Crawfordsville, IN
Time August 24, 2019

Schedule

Thursday

12 pmGates Open
3 pm - 6 pmATMX Registration & Parking (Industry Services): must have credentials to enter
12 amGates Close

Friday

6 am - 12 amGates Open
7 amAmateur Motocross Registration
8 am - 12 pmAmateur Motocross Practice
8:30 am - 9:30 amATVMX Pro Tech Inspection
9 am125 All Star Registration & Parking (Industry Services)
9 amSemi Truck Parking, Paddock Open
9 am - 5 pmWill Call
9:30 amPrivateer Parking
9:30 amATVMX Pro Riders Meeting (AMA Semi)
10 amATVMX TQ (Session 1)
11:30 amATVMX TQ (Session 2)
12:20 pm125 All Star Practice: Staging @ MX Sports Pro Racing Semi
12:30 pmATVMX Consolation LCQ (if needed: 3 laps)
12:30 pm - 1:30 pmAmateur Motocross Practice (cont.)
1:30 pmMedia Day - Interviews and ride *Invite Only
2 pm125 All Star Qualifier Group 1; followed by Qualifier Group II (4 laps)
2 pm - 3 pmTech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class
2:30 pmATVMX Moto 1 (18 min + 2)
3 pm - 5 pmTech Inspection for Remaining Riders
3 pm125 All Star LCQ (3 laps)
3:10 pm - 4 pmAmateur Motocross Practice (cont.)
4:30 pmATVMX Moto 2 (18 min + 2)
5 pm - 6 pmAmateur Motocross Practice (cont.)
5 pmATVMX Pro Autographs
6 pmPizza Party with the Pros at Super Pass Zone in Sponsor Village
7 pmPit Bike National

Saturday

6 am - 12 amGates Open
7 am - 2 pmWill Call
7:20 am - 7:35 amMandatory Riders Meeting
7:35 am - 7:50 amChapel Service (Pro Pits)
8 am - 8:15 am250 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:20 am - 8:35 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:35 am - 8:45 amTrack Maintenance
8:45 am - 9 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:05 am - 9:20 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:20 am - 9:35 amTrack Maintenance
9:35 am125 All Star Practice
9:50 am - 9:55 am250 Class Grp B Start Practice - 5 minutes
9:55 am - 10:10 am250 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
10:15 am - 10:20 am250 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:20 am - 10:35 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
10:35 am - 10:50 amTrack Maintenance
10:45 am - 10:50 am450 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:50 am - 11:05 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
11:10 am - 11:15 am450 Class Grp B Start Practice - 5 minutes
11:15 am - 11:30 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
11:30 am - 11:45 amTrack Maintenance
11:45 am - 11:55 am250 Consolation Race
12 pm - 12:10 pm450 Consolation Race
12:30 pm - 1 pmOpening Ceremonies
12:55 pm - 1:10 pm250 Class Sight Lap
1:10 pm - 1:45 pm250 Class Moto #1
1:45 pm - 1:55 pmPodium Interviews
1:55 pm - 2:10 pm450 Class Sight Lap
2:10 pm - 2:45 pm450 Class Moto #1
2:45 pm - 3 pmPodium Interviews
3:05 pm - 3:10 pm125 All Star Sight Lap
3:10 pm - 3:25 pm125 All Star Race
3:30 pm - 3:40 pm250 Class Sight Lap
3:40 pm - 4:15 pm250 Class Moto #2
4:15 pm - 4:30 pm250 Winners Circle
4:30 pm - 4:40 pm450 Class Sight Lap
4:40 pm - 5:15 pm450 Class Moto #2
5:15 pm - 5:30 pm450 Winners Circle
5:30 pm - 6 pmPress Conference
6 pm - 8 pmAmateur Registration for Sunday racing

Sunday

6 amGates Open
7 amAmateur Registration: AMA Indiana State Championship
8 amAmateur Practice, followed by Racing