RedBud National

LocationRedBud MX - Buchanan, MI
Time July 6, 2019

Schedule

Thursday

1 pm - 2 pmMedia Day: Interviews and ride *Invite Only

Friday

9 amSemi Truck Parking, Paddock Opens
9 am - 5 pmWill Call
9:30 amPrivateer Parking
2 pm - 3 pmTech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class
3 pm - 5 pmTech Inspection for Remaining Riders

Saturday

7 am - 2 pmWill Call
7:20 am - 7:35 amMandatory Riders Meeting
7:35 am - 7:50 amChapel Service (Pro Pits)
8 am - 8:15 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:20 am - 8:35 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:35 am - 8:45 amTrack Maintenance
8:45 am - 9 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:05 am - 9:20 am250 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:20 am - 9:35 amTrack Maintenance
9:35 am - 9:45 am125 All Stars Practice
9:50 am - 9:55 am450 Class Grp B Start Practice - 5 minutes
9:55 am - 10:10 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
10:15 am - 10:20 am450 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:20 am - 10:35 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
10:35 am - 10:50 amTrack Maintenance
10:45 am - 10:50 am250 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:50 am - 11:05 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
11:10 am - 11:15 am250 Class Grp B Start Pracitce - 5 minutes
11:15 am - 11:30 am250 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
11:30 am - 11:45 amTrack Maintenance
11:45 am - 11:55 am125 All Stars Race
12 pm - 12:25 pm450 Consolation Race
12:15 pm - 12:25 pm250 Consolation Race
12:40 pm - 1 pmOpening Ceremonies
12:55 pm - 1:10 pm450 Class Sight Lap
1:10 pm - 1:45 pm450 Class Moto #1
1:45 pm - 1:55 pmPodium Interviews
1:55 pm - 2:10 pm250 Class Sight Lap
2:10 pm - 2:45 pm250 Class Moto #1
2:45 pm - 3 pmPodium Interviews
3 pm - 3:10 pm450 Class Sight Lap
3:10 pm - 3:45 pm450 Class Moto #2
3:45 pm - 4 pm450 Winners Circle
4 pm - 4:10 pm250 Class Sight Lap
4:10 pm - 4:45 pm250 Class Moto #2
4:45 pm - 5 pm250 Winners Circle
5 pm - 5:30 pmPress Conference