Unadilla National

LocationUnadilla MX - New Berlin, NY
TimeAugust 11, 2018

Schedule

Thursday

1 pmMedia Day: Pro Riders Available for Interviews
2 pmMedia Day: Pro Riders on Track * Invite Only

Friday

9 amSemi Truck Parking, Paddock Open
9 am - 5 pmWill Call
9:30 amPrivateer Parking
2 pm - 3 pmTech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class
3 pm - 5 pmTech Inspection for Remaining Riders

Saturday

7 am - 2 pmWill Call
7:30 amMandatory Riders Meeting
7:45 amChapel Service
8:15 am - 8:30 am250 Class Practice Grp B - 15 minutes - 5 Free/10 Timed
8:35 am - 8:50 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes - 5 Free/10 Timed
8:50 am - 9 amTrack Maintenance
9 am - 9:15 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:20 am - 9:35 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:35 am - 9:50 amTrack Maintenance
9:45 am - 9:50 am250 Class Grp B Start Practice - 5 minutes
9:50 am - 10:05 am250 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
10:05 am - 10:10 am250 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:10 am - 10:15 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
10:30 am - 10:45 amTrack Maintenance
10:40 am - 10:45 am450 Class Grp A Start Practice - 5 minutes
10:45 am - 11 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
11 am - 11:05 am450 Class Grp B Start Practice - 5 minutes
11:05 am - 11:20 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
11:20 am - 11:35 amTrack Maintenance
11:35 am - 11:45 am250 Consolation Race
11:50 am - 12 pm450 Consolation Race
12:05 pm - 12:45 pmIntermission/Track Maintenance
12:25 pm - 1 pmOpening Ceremonies
1 pm - 1:10 am250 Class Sight Lap
1:10 pm - 1:45 pm250 Class Moto #1
1:45 pm - 2 pmPodium Interviews
2 pm - 2:10 pm450 Class Sight Lap
2:10 pm - 2:45 pm450 Class Moto #1
2:45 pm - 3 pmPodium Interviews
3 pm - 3:10 pm250 Class Sight Lap
3:10 pm - 3:45 pm250 Class Moto #2
3:45 pm - 4 pm250 Winners Circle
4 pm - 4:10 pm450 Class Sight Lap
4:10 pm - 4:45 pm450 Class Moto #2
4:45 pm - 5 pm450 Winners Circle
5 pm - 5:30 pmPress Conference