MX Sports Pro Racing

Southwick National

The Wick 338 - Southwick, MA

June 29, 2024

Rnd 5 The Wick 338 National Weekend Schedule

June 27-28, 2024
Subject to network schedule changes
FRIDAY 
9:00amRegistered Team Parking
9:00am - 5:00pmWill Call
9:30am Privateer Parking
12:00pm- 4:00pmTechnical Control
1:00pm - 2:00pm Media Activity 
SATURDAY 
7:00am - 2:00pmRider Services / Will Call Opens
7:15am - 7:30amRiders Meeting at AMA Semi
7:30am - 7:45amChapel Service at AMA Semi
8:00am - 8:15am250 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free)
8:20am - 8:35am250 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free) 
8:35am - 8:50amTrack Maintenance
8:50am - 9:05am450 Class Practice Grp A- 15 minutes (1 Lap Free) 
9:10am - 9:25am450 Class Practice Grp B- 15 minutes (1 Lap Free) 
9:30am - 9:40amTrack Maintenance 
9:40am- 9:45am250 Class Grp B Start Practice (Off Gate) 5 minutes 
9:45am - 10:00am250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
10:05am - 10:10am250 Class Grp A Start Practice (Off Gate) 5 minutes 
10:10am - 10:25am250 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed            
10:30am -10:35am450 Class Grp A Start Practice (Off Gate) 5 minutes 
10:35am - 10:50am450 Class Practice Grp A- 15 minutes - Timed            
10:55am -11:00am450 Class Grp B Start Practice (Off Gate) 5 minutes 
11:00am - 11:15am 450 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
11:15am - 11:45am
Track Maintenance
11:45am - 11:55am250 Consolation Race
12:00pm - 12:10pm450 Consolation Race
12:30pm - 1:00pmOPENING CEREMONIES
1:00pm - 1:10pm250 Class Sight Lap
1:15pm - 1:50pm250 Class Moto #1  
1:50pm - 2:00pmPodium Interviews
2:00pm - 2:10pm450 Class Sight Lap
2:15pm - 2:50pm450 Class Moto #1   
2:50pm -3:00pmPodium Interviews
2:50pm - 3:30pmHalftime
3:30pm - 3:38pm250 Class Sight Lap
3:45pm - 4:20pm    250 Class Moto #2   
4:20pm - 4:30pm    250 Winners Circle
4:30pm - 4:38pm    450 Class Sight Lap
4:45pm - 5:20pm450 Class Moto #2  
5:20pm - 5:30pm450 Winners Circle