High Point National

LocationHigh Point Raceway - Mount Morris, PA
TimeJune 15, 2024

Rnd 4 High Point National Weekend Schedule
June 13-16, 2024

THURSDAY 

9:30am                       Factory Team Parking
12:00pm - 12:00am Gates Open

FRIDAY

6:00am                       Gates Open
7:00am                       Amateur Practice Registration
8:00am                       Amateur Practice (3 rotations; weather permitting)
9:00am                       Pro Team Parking
9:00am - 5:00pm      Will Call
9:30am                       WMX Practice
9:30am                       Pro Privateer Parking
12:00pm                    WMX Moto 1
12:00pm - 4:00pm    Technical Control
1:00pm - 1:30pm      Media Interviews with select Pro Riders
1:30pm - 2:00pm      Media On-Track Pro Exhibition Ride
2:00pm                       WMX Moto 2
7:00pm                       ePeeWee Racing (electric balance bikes) (Side B)
7:30pm                       Closest-to-the-Pin Golf Classic (Announcer Tower)
$10/3 balls – proceeds benefit St. Jude’s Children’s Hospital
12:00am                    Gates Close

SATURDAY

(Race Times Subject to network schedule changes)

6:00am                       Gates Open
7:00am - 2:00pm      Rider Services / Will Call Opens
7:15am - 7:30am      Pro Riders Meeting in Paddock
7:30am - 7:45am      Pro Chapel Service in Paddock
8:00am - 8:15am      250 Class Practice Grp B- 15 min (1 Lap Free)
8:20am - 8:35am      250 Class Practice Grp A- 15 min (1 Lap Free)
8:35am - 8:50am      Track Maintenance
8:50am - 9:05am      450 Class Practice Grp A- 15 min (1 Lap Free)
9:10am - 9:25am      450 Class Practice Grp B- 15 min (1 Lap Free)
9:30am - 9:40am      Track Maintenance
9:40am - 9:45am      250 Class Grp B Start Practice (Off Gate) 5 min
9:45am - 10:00am    250 Class Practice Grp B- 15 min - Timed
10:05am - 10:10am 250 Class Grp A Start Practice (Off Gate) 5 min
10:10am - 10:25am 250 Class Practice Grp A- 15 min - Timed
10:30am - 10:35am 450 Class Grp A Start Practice (Off Gate) 5 min
10:35am - 10:50am 450 Class Practice Grp A- 15 min - Timed
10:55am - 11:00am  450 Class Grp B Start Practice (Off Gate) 5 min
11:00am - 11:15am 450 Class Practice Grp B- 15 min - Timed
11:15am - 11:45am  Track Maintenance
11:45am - 11:55am  250 Consolation Race
12:00pm - 12:10pm 450 Consolation Race
12:30pm - 1:00pm    OPENING CEREMONIES
1:00pm - 1:08pm      250 Class Sight Lap
1:10pm - 1:45:pm     250 Class Moto #1
1:50pm - 2:00pm      Podium Interviews
2:00pm - 2:08pm      450 Class Sight Lap
2:10pm - 2:45pm      450 Class Moto #1
2:50pm - 3:00pm      Podium Interviews
2:50pm - 3:20pm      Halftime
3:15pm - 3:23pm      250 Class Sight Lap
3:23pm - 4:00pm      250 Class Moto #2
4:00pm - 4:10pm      250 Winners Circle
4:16pm - 4:24pm      450 Class Sight Lap
4:24pm - 5:15pm      450 Class Moto #2
5:15pm - 5:25pm      450 Winners Circle
6:00pm - 8:00pm      Registration for Sunday Amateur Racing
12:00am                    Gates Close

SUNDAY

6:00am           Gates Open
7:00am           Registration for Amateur Racing
8:00am           Amateur Practice
PAMX Amateur Racing (immediately following Practice)