Thunder Valley National

LocationThunder Valley Motocross Park - Lakewood, CO
TimeJune 2, 2018

Schedule

Friday

9 amSemi Truck Parking
9 am - 5 pmWill Call
9:30 amPrivateer Parking
12 pmMedia Day - Pro Riders available for interviews
1 pmMedia Day - Pro Riders on track * Invite Only
2 pm - 3 pmTech Inspection for Top 20 Riders in 250 and 450 Class
3 pm - 5 pmTech Inspection for Remaining Riders

Saturday

7 am - 2 pmWill Call
7:30 amMandatory Riders Meeting
7:45 amChapel Service (Pro Pits)
8 am - 8:15 am250 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:20 am - 8:35 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
8:40 am - 8:55 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9 am - 9:15 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes 5 Free/10 Timed
9:15 am - 9:25 amTrack Maintenance
9:25 am - 9:40 am250 Class Practice Grp B- 15 minutes - Timed
9:45 am - 10 am250 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
10:05 am - 10:20 am450 Class Practice Grp A - 15 minutes - Timed
10:25 am - 10:40 am450 Class Practice Grp B - 15 minutes - Timed
10:45 am - 11 amTrack Maintenance
11 am - 11:15 am250 Consolation Race
11:15 am - 11:25 am450 Consolation Race
11:30 am - 11:45 am2-Stroke Site Lap / Race
11:40 am - 12 pmOpening Ceremonies
12 pm - 12:10 pm250 Class Sight Lap
12:10 pm - 12:45 pm250 Class Moto #1
12:45 pm - 1 pmPodium Interviews
1 pm - 1:10 pm450 Class Sight Lap
1:15 pm - 1:45 pm450 Class Moto #1
1:45 pm - 2 pmPodium Interviews
2 pm - 2:10 pm250 Class Sight Lap
2:10 pm - 2:45 pm250 Class Moto #2
2:45 pm - 3 pm250 Winners Circle
3 pm - 3:10 pm450 Class Sight Lap
3:15 pm - 3:45 pm450 Class Moto #2
3:45 pm - 4 pm450 Winners Circle
4 pm - 4:30 pmPress Conference